Stängsel med flera olika användningsområden

Våra stängsel kan användas till flera olika saker. Bland annat kan de förse din egendom med skydd mot oönskat besök och göra så att du kan sova säkrare om nätterna.

Har du små barn eller husdjur? Vill du kunna låta de röra sig fritt på tomten utan att du ska behöva hålla uppsyn över de non stop? Också det kan du göra möjligt genom att låta oss förse dig med något av våra stängsel eller andra områdesskydd. De kan med andra ord underlätta mycket för dig i din vardag. Av samma anledning passar de även utmärkt till dagis, förskolor och skolor.

Oavsett vad anledningen är till att du behöver något av våra områdesskydd är det bara att höra av dig till oss. Vi kommer att förse dig med precis den hjälp du är ute efter på snabbast möjliga sätt.

Olika typer av grindar

Vi kan inte bara förse dig med flera olika typer av stängsel, utan bland annat också med många olika typer av grindar. Det handlar närmare bestämt om slaggrindar, skjutgrindar, vikgrindar och vertikalgrindar. Det är bara att meddela oss om vilken av dessa grindar du är intresserad av så kommer vi och installerar den åt dig.

Stora och små jobb

Vi är ett familjeföretag som tar oss an projekt av alla tänkbara olika storlekar. Oavsett om det rör sig om ett litet eller stort sådant finns vi därför här för att hjälpa dig. Vi vänder oss dessutom både till privatpersoner och företag. Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du är intresserad av någon av våra tjänster!