Din säkerhet är vår högsta prioritet

Vi erbjuder flera olika tjänster vars syfte är att förse dig med en ökad trygghet i ditt vardags- eller arbetsliv. Några av tjänsterna vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Flätverksstängsel

Behöver du ett flätverksstängsel? Då är just detta en av de saker som vi kan förse dig med. Dessa kan bland mycket annat användas som skydd mot oönskat besök samt för att se till att dina barn och/eller husdjur håller sig på din tomt.

img

Palissadstaket

Även palissadstaket är något som du kan köpa hos oss och som vi kan hjälpa dig med att installera. Dessa kan bland annat användas som skydd för offentliga anläggningar och ger ett respektgivande intryck.

img

Skjutgrindar

Behöver du en skjutgrind? Då är också detta något som vi mer än gärna kan hjälpa dig med att installera. Våra skjutgrindar är tillverkade i stålramskonstruktion av 60x60 millimeters fyrkantsprofiler. De öppnas manuellt.

img

Vikgrindar

I vårt sortiment finner du även vikgrindar av typen Jet – Gate. Dessa grindar är motordrivna och har en öppningsbredd på upp till 8000 millimeter samtidigt som de kräver mycket lite utrymme.